Wat is een landelijke interieurstijl?

2 min read

Wonen in een landelijk interieur, dat is kiezen voor een ongedwongen en gezellige decoratiestijl. De materialen die zijn gebruikt om een ​​interieur in landelijke stijl te creëren, zijn onder meer hout, baksteen en steen , samen met andere natuurlijke materialen. Balkenplafond, houten lambrisering en houten vloeren zijn allemaal klassieke landelijke designelementen. Het kleurenpalet bevat pastel- en heldere kleuren de decoratie brengt de rust, kalmte en de ontspanning van het platteland. We leggen uit hoe een landelijke spiegel een meerwaarde kan geven aan deze woonstijl.

Een landelijke spiegel voor elke kamer

Spiegels zijn er in alle maten en vormen, maar ook qua stijl zijn er verschillende opties. Een landelijke woonstijl maakt gebruik van natuurlijke materialen. Een prachtige eyecatcher is een landelijke spiegel met een houten rand. Steigerhout doet het goed, of hout die een beetje verweerd en geleefd ziet. Onze spiegels ,gemaakt van hout, zijn in verscheide kleuren verkrijgbaar. Naast de naturelle houtkleur is wit en taupe momenteel in, maar ook zwart voor een stoere look. Combineer je landelijke spiegel met andere decoratiestukken zoals kussen, gordijnen, fotolijstjes…

De eyecather in je landelijke woonkamer

De landelijke woonkamer is een familiekamer en die ruimte kan best versierd worden met een muurspiegel die de gezellige momenten samen reflecteerd. We hebben qua formaat erg grote spiegels, die naast de woonkamer ook een plekje vinden in de inkomstha. Een kleine spiegel is dan weer handig in het toilet. En uiteraard heeft de badkamer een spiegel nodig, en misschien past een passpiegel in de dressing of slaapkamer.
Want spiegels hebben uiteraard hun praktische functie: We willen maar al te graag af en toe es zien of ons haar, kledij of make- up nog goed zit. Waarom niet kijken in een mooie landelijke spiegel die zo past in jouw klassiek landelijk of modern landelijk interieur?