Waar naartoe? 

2 min read

Waar ga jij heen op vakantie? Veruit de meeste mensen zoeken de zon op. In Nederland hebben we immers een groot deel van het jaar niet zoveel zonnestralen om van te genieten. Natuurlijk zal niet iedereen als eerste de beste naar de zon toe racen. Erop uitgaan in de natuur is ook prachtig zonder zon!  

Als je meer bent van vakantie vieren in scandinavië bijvoorbeeld, zal je minder te maken krijgen met tropische temperaturen en qua zonneschijn is het vergelijkbaar met Nederland. Toch blijft het belangrijk om in deze gebieden jezelf te beschermen tegen de zon. Ook op een niet-zonvakantie moet je jezelf insmeren met zonnebrand! Als je hoog in de bergen zit is de zon juist sterker, je bent namelijk dichterbij. Een zonnebril zal ook je beste vriend zijn, ongeacht waar je ook bent zijn je ogen je dankbaar.  

Zet ‘m op! 

Waar je misschien niet meteen aan had gedacht, is een hoed dragen! We denken vaak dan aan strand hoeden die bescherming bieden tegen de zon. Maar in de natuur heb je ook regen, hagel en wind. Een vissershoed biedt daar ook bescherming tegen. Als je dus op vakantie gaat naar een plek met veel regen en wind, is dit een ideale hoed!  

De vissershoeden die je misschien nog kent van vroeger zagen er niet heel modieus uit. Maar tegenwoordig heb je zo een trendy vissershoedje dames gevonden die helemaal bij jouw stijl past! Of je nou meer van een neutrale kleur bent die je elke dag op kan zetten, of toch een felle blauwe die alle hoofden doet draaien. Zie dit als een extra accessoire voor op vakantie.  

Mooi multifunctioneel 

Een vissershoedje dames is dus niet alleen handig als je in de wind en de regen komt te zitten, hij ziet er ook nog eens geweldig uit. En dankzij de ruime keuze uit materialen hoeft het ook niet een aanslag op je portemonnee te zijn. We weten dat echt leer de prijs flink zal ophogen, maar je hebt dan nog zo veel verschillende vissershoedjes van bijvoorbeeld katoen of nylon om uit te kiezen!