Tip voor een goede personal trainer in Den Bosch

1 min read
rulespt-logo

Ben je op zoek naar een personal trainer Den Bosch om echte resultaten te behalen op het gebied van fitness? Dan ben je bij Rules PT aan het juiste adres voor hoogwaardige kwaliteits trainingen. 

Zeer ervaren en gepassioneerde personal coaches 

Je bent voor een personal trainer Den Bosch bij Rules Pt aan het juiste adres omdat alle personal trainers van deze sportschool zeer ervaren en gepassioneerd zijn in het werk dat zij uitvoeren en daarom een uitermate goede begeleiding aan kunnen bieden. De personal trainers hebben de benodigde kennis en ervaring om zichtbare resultaten te behalen. Je zult bij Rules Pt worden gecoacht om jouw levensstijl aan te passen waarbij uitgegaan wordt van de lange termijn. De resultaten die je tijdens de trainingen zult behalen zullen daarom blijvend en duurzaam zijn. De personal coaches hebben inmiddels al meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van afvallen, coaching, en training van cliënten in de omgeving van Den Bosch en kunnen daarom resultaten garanderen. 

Een op maat gemaakt voedingsschema

Voor het creëren van een gezondere levensstijl en het behalen van echte resultaten die duurzaam zijn zij het volgen van de intensieve trainingen het halve werk. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten. De personal trainer zal daarom tijdens het intake gesprek uitgebreid praten over jouw voedingspatroon en zal vervolgens een voedingsschema opstellen op basis van de voeding die jij lekker vindt.