Thaise massage: van Schiedam tot Groningen razend populair

1 min read
Thaise massage Schiedam

Er zijn verschillende soorten massages en welke het beste bij je past is een persoonlijke keuze. Een van de meest populaire van dit moment is echter de Thaise massage van Schiedam tot Groningen is deze techniek razend populair en er zijn dan ook meerdere salons om uit te kiezen.

Thaise massage Schiedam

De geschiedenis van Thaise massage

Deze massagetechniek is eigenlijk veel meer dan een massage alleen en bestaat bovendien al heel erg lang. De Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam maar ook de geest voelt zich bevrijd. Dit holistische idee – onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest – heeft zijn wortels in het boeddhisme. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie.

Naar Nederland

De technieken en bijzondere Thaise massage methode hebben ons land veroverd. Een Thaise massage hoort bovendien zeker niet erotisch te zijn en bij een goede salon is dat het ook niet. Gelukkig zijn die salons er steeds meer. Daarnaast is het altijd goed om een salon te kiezen die volledig natuurlijke producten gebruikt.

More Stories