Portugese tegels kopen voor ons nieuwe huis

1 min read
Portugese tegels kopen

Mijn man en ik zijn dol op Portugal. Geïnspireerd door vele vakanties in dit prachtige land, besloten wij Portugese tegels te kopen voor ons nieuwe huis.

Mijn grote droom was een keuken en badkamer in Portugese sfeer. Kleurrijke Portugese tegels op de wanden en op de vloer. Om een permanent vakantiegevoel in ons eigen huis te creëren.

Portugese tegels kopen

Een droom is uitgekomen

We hebben lang gezocht naar de juiste tegels. Ik had een bepaald idee in mijn hoofd. Het leek me geweldig om dat te realiseren in ons nieuwe huis. Maar de juiste tegels vinden viel nog niet mee. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Jan van Erp. Via de website zijn wij in één van zijn winkels terechtgekomen. We waren enorm verrast door de ruime keuze. Helemaal, toen ik precies de tegels tegen kwam, die ik in gedachten had.

We werden heel plezierig geholpen

We hebben nu een prachtige badkamer en keuken in Portugese sfeer. We zijn er ontzettend blij mee. En we werden heel plezierig geholpen, dat was ook prettig. Als je Portugese tegels wilt kopen, kan ik je de winkels van Jan van Erp echt aanraden!