Neem eens een kijkje in het museum in Doesburg

2 min read
LOGO-Museum-Lalique

Ben je op zoek naar een mooi museum in Gelderland die mooie kunst tentoonstelt? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Musee lalique. 

Zeer mooie kunstwerken van erg bekende kunstenaars

Toen ik zelf met mijn ouders op het internet op zoek ging naar een museum bij ons in de buurt die mooie kunstwerken tentoonstelt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Musee Lalique ons het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het museum aan te bieden heeft en tentoonstelt. Op de website staat onder andere vermeld dat het kunstmuseum erg mooie kunstwerken van de bekende kunstenaar Chagall tentoonstelt. Op het internet vonden we vervolgens ook zeer veel positiever klantbeoordelingen van voorgaande klanten. Daarom besloten we ook om in de auto te stappen om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum-arrangement

Een erg leuke en leerzame dag bij Musee Lalique 

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen en we kregen vervolgens een rondleiding. Tijdens de rondleiding kregen we zeer veel informatie over de kunstenaars en over de vele kunstwerken die het museum tentoonstelt. We hebben in het museum ook genoten van een super lekkere lunch. Daarom zijn we ook erg tevreden over dit museum en raden we dit kunstmuseum aan iedereen aan die mooie kunst wilt bezichtigen.