Mindfulness in Deventer heeft mij geholpen

1 min read
Meditatie

Mindfulness in Deventer heeft mij zo goed geholpen. Dat ik daarom op het idee ben gekomen om deze aanrader achter te laten op dit blog. Wanneer je eens kijkt op de website van, nl.tm.org dan zal je direct de indruk krijgen dat je hier te maken hebt met professionaliteit. Ik kan dit inmiddels beamen omdat ik erg veel baat heb bij alles wat ik hier heb geleerd. Al na de tweede sessie begon ik al van alles te merken in positieve zin. Hierdoor had ik natuurlijk de drive om hierin door te leren. De mensen uit mijn omgeving heb ik ook al weten te overtuigen van de kracht van mindfulness. Ook zij zijn al zeer enthousiast.  

Mindfulness in Deventer

Mindfulness in Deventer

Mindfulness in Deventer heeft mij erg goed geholpen om mijn innerlijke balans weer terug te vinden. Deze helende kracht pas ik dagelijks toe. Hierdoor kan ik mijn energie weer opbouwen en ook beter verdelen. Deze vorm van therapie kan om zoveel redenen worden toegepast. Daarom raad ik je aan om eens op de website te kijken om te zien wat ik bedoel. Schrijf je in en ontdek zelf wat dit voor jou kan betekenen. Misschien ben jij wel net zo enthousiast als ik. 

More Stories