Litcoin is hot

Litecoin is hot en dat weten meer mensen. Er wordt sinds een aantal maanden steeds meer in Litecoin geïnvesteerd en waarom zou jij die kans niet pakken? In dit artikel ga ik je vertellen waarom het verstandig is om Litecoin via Bitvavo te kopen.

Bij Litecoin is er net als Bitcoin een schaarste ingebouwd en op een gegeven moment zullen alle Litecoins gemined zijn. Er kunnen in totaal 84 miljoen Litecoin gemined wordt en het zal tot minimaal 2070 duren voordat deze tokens zijn gemined. Voordeel is wel dat er vier keer zoveel Litecoins kunnen bestaan tegenover de Bitcoin.

Bij Litecoin wordt er een andere algoritme gebruikt om de coins te delven en het grootste verschil met Bitcoins is dat het bij Litecoins Scrypt gebruikt wordt. Voor de Scrypt methode is er minder rekenkracht nodig en daarnaast kun je met dit algoritme nog andere Altcoins gemined worden. 

Bezoek vandaag nog Bitvavo

Bitvavo is een aanbieder van digitale valuta gebaseerd in Nederland (Amsterdam) die sinds oktober 2017 flink is gegroeid. Het bedrijf heeft als doel om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken, met als slogan: “digitale valuta voor iedereen”.

Je kunt er Bitcoin en andere digitale valuta kopen en verkopen. Dit gaat gemakkelijk via iDeal of overboeking. Alle prijzen zijn gebaseerd op de actuele koers. Litecoin kopen doe je dus bij Bitvavo.