Kwaliteitsvol logo ontwerp in Rotterdam

Begin 2019 ben ik gestart als zelfstandige, ik heb mijn eigen webshop geopend. De eerste maanden waren moeilijk. Mijn site had namelijk nog niet veel bereik en ik had de indruk dat er iets niet goed zat. Toen heb ik mijn site eens door een vriend laten bekijken. Die vriend heeft namelijk kennis van zaken met dat hij zelf ook website designer is. Hij vertelde mij hoe belangrijk het is dat een site, en zeker een webshop een professionele uitstraling heeft. Hij vertelde mij dat dat hetgeen was dat mijn site miste. Hij raadde mij aan om een leuke slogan te bedenken en om daarbij een mooi en professioneel logo ontwerpen Rotterdam te zoeken. Daarna heeft hij mij doorverwezen naar ogc, omdat hij al vaak met dit bedrijf had samengewerkt.

Ik moet zeggen dat ogc al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Het logo dat ze voor mijn website ontworpen hebben is ontzettend creatief en catchy. Enkele maanden later merk ik ook zeker het effect! Ondertussen is mijn traffic al een heel deel verhoogd. Nu besef ik volledig hoe belangrijk het hebben van een professioneel logo is. Als je ook een eigen bedrijf heb zou ik je dus zeker aanraden om je logo door een creatieve professional zoals ogc te laten ontwerpen!