J&S Bedrijfsdiensten

2 min read

J&S Bedrijfsdiensten in Eindhoven en omgeving verricht alle werkzaamheden die nodig zijn om jouw bedrijfspand netjes te houden. Een bedrijfspand moet er verzorgd uitzien vanwege de uitstraling naar de klanten. Bij J&S Bedrijfsdiensten wordt dat niet alleen ingevuld door het schoonmaakwerk in het pand, maar ook door het onderhoud van de buitenkant. Door dit aan J&S Bedrijfsdiensten uit te besteden worden al je zorgen over de uitstraling van het pand je uit handen genomen. Op basis van afspraken met jou blijft je bedrijfspand er zo goed mogelijk uitzien.

Calamiteitendienst als extra service

Als je al een contract hebt afgesloten bij J&S Bedrijfsdiensten voor de schoonmaak van de bedrijfsruimtes zal je merken dat er op het werk van de personeelsleden van het bedrijf niets valt aan te merken. Ze maken onopvallend het gebouw schoon, zonder dat jouw personeel daar last van heeft. Bij een calamiteit, zoals een overstroming of brand, kun je ook dan een beroep doen op J&S Bedrijfsdiensten. Dan zijn de werknemers van het bedrijf bereid om zelfs in het weekeinde aan het werk te gaan. Door deze calamiteitenservice lukt het vaak om het bedrijfspand binnen zeer korte tijd weer geschikt te maken voor de normale bedrijfsactiviteiten.

Mentaliteit maakt het verschil

Klanten van J&S Bedrijfsdiensten zullen beamen dat de werknemers van het bedrijf altijd bereid zijn om een stapje extra te doen als dat nodig is. Dat geldt zowel voor de zakelijke opdrachten als bij de contracten voor zorgorganisaties om mensen thuis te helpen met het schoonmaken van hun woning. Door die houding wordt veel goodwill gekweekt. Het resultaat is dat J&S Bedrijfsdiensten in Eindhoven en de verre omgeving wordt ingehuurd voor schoonmaakwerkzaamheden en om het gebouwbeheer te doen. Uiteraard ligt er onder elk contract een duidelijk plan, waarin het doel van de werkzaamheden wordt omschreven.