Jouw refurbished iPhones koop je bij JorShop

1 min read
jorshop

Wil je graag een nieuwe iPhone aanschaffen maar heb je momenteel niet het budget tot beschikking? Dan ben je voor een refurbished iPhone bij JorShop aan het juiste adres. Bij dit bedrijf worden refurbished iPhone namelijk aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Waarom kiezen voor JorShop?

Dankzij de specialisten van JorShop zijn de refurbished iPhones die zij aanbieden weer als nieuw. De telefoons worden namelijk uitgebreid getest en onderzocht en indien nodig gerepareerd. In de loop van de jaren hebben de specialisten al meer dan 10.000 toestellen gerepareerd. Het device zal altijd up to date gemaakt zijn en zal beschikken over de nieuwste software en zal een tweede kans krijgen. Op jouw aankopen bij JorShop zul je een jaar garantie ontvangen zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw telefoon. Bij de aankoop van jouw nieuwe refurbished iPhone zul je originele oplader accoresires ontvangen en bij het vervangen van onderdelen worden originele iPhone onderdelen gebruikt zodat de kwaliteit van de telefoon wordt gewaarborgd. 

Een klant gemiddelde van een 9,6 

In de loop van de jaren hebben ze bij JorShop al erg veel refurbished iphone verkocht aan zeer tevreden voorgaande klanten. Het bedrijf heeft daarom ook een klant gemiddelde van een 9,6.  

De reparaties van JorShop 

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is de meeste van ons allemaal wel eens overkomen, het laten vallen van je telefoon. Wanneer je jouw telefoon laat vallen en deze wilt laten maken kun je bij JorShop terecht voor een hoge kwaliteits reparatie.