iPhone reparatie in Purmerend

2 min read
jorphone

Je hebt een telefoon en het kan is wel voorkomen dat je telefoon kapot gaat. Die kans zit er altijd in. iPhone reparatie in Purmerend ben je bij JorPhone op het juiste adres. Zij zijn er voor jou om deze te herstellen op een snelle manier, maar ook op vakkundige wijze met originele onderdelen. De telefoons worden altijd binnen 30 min gerepareerd. Zo heb jij je telefoon altijd dezelfde dag alweer terug. Bij hun staat kwaliteit hoog, zo werken ze ook met originele onderdelen.

Reparaties

Bij JorPhone kan je niet alleen je scherm telefoon repareren maar ook andere kapotte onderdelen van je telefoon. Zo kan jij bij JorPhone jouw scherm, LCD beeldscherm, batterij, homebutton, oplaadpunt, microfoon, oorspeaker, achter camera, voor camera en luidspreker repareren. Dat is  wel handig voor een telefoon winkel je kan dan voor alle problemen bij JorPhone komen. Alle reparaties worden binnen 30 min gerepareerd. Dit is de beste service die zij verlenen. Als jij zeker wilt zijn dat je telefoon wordt gerepareerd binnen die tijd kan je ook een afspraak maken. Een afspraak maken kan simpelweg via de website van JorPhone. 

Stage lopen

JorPhone staat open voor stagiaires. Wil jij nou stage lopen binnen een jong & dynamisch bedrijf in de smartphone business? JorPhone heeft een website voor de reparaties en een website voor alle refurbished en new devices. JorPhone is ook actief op social media en op die platform kan jij dan meekijken en meedoen. Je krijgt een kijkje op de werkplaats waar alle telefoons worden gerepareerd  Als dit jou nou interessant lijkt kun je contact opnemen met JorPhone.