Heerlijk vakantie huis aan de kust

Heeft u ook altijd al een eigen vakantie huis aan de kust willen hebben maar weet niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan is de Recreatie Aankoopmakelaar precies het het makelaarsbureau dat u zoekt.

De Recreatie Aankoopmakelaar helpt u bij het zoeken van een mooie woning waar u al zo lang naar zoekt. Wij zoeken de hele landelijke database af om te zorgen dat u de eigenaar van u perfecte vakantie huis aan de kust wordt. De recreatie Aankoopmakelaar garandeert u dat u op een veilige en professionele manier geholpen wordt met de koop. Wij maken graag een afspraak om bij u lang te komen.

Kopen van een vakantie huis

Als u het droomvakantie huis aan de kust gevonden heeft gaan wij voor u onderhandelen om zo een gepaste deal te krijgen. U betaalt ons dan 25 procent van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs. U ontvangt dus 75% van het bereikte eindresultaat op de gevraagde verkoopprijs.

Het proces luid als het volgende: wij verrichten een bouwkundige check, kadaster onderzoek, checkt park reglement en bijzonderheden, prijsonderhandelingen, onderzoeken van de kosten en opbrengsten, controleren van koopakte en verrichten een eindcontrole op uw nieuw gekochte woning.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op onze website.