Heerlijk om hier zelf verhuiskaarten te kunnen maken

1 min read

Ik hou van zelf ontwerpen, mijn eigen ding doen. Dat weten mijn vrienden en familie ook dus bij onze verhuizing kon ik niet aankomen met een standaard verhuiskaart, ik wilde zelf verhuiskaarten maken! Helemaal vanaf nul beginnen vond ik ook niets dus kwam ik hier terecht. Helemaal mijn eigen kaart bedacht maar wel de voordelen van een professionele drukker. Want zelf knippen en plakken met papier en schaar daar heb ik ook geen zin in. Ik hou van bloemen en van dieren. Ook hou ik van sierlijke letters liefste in de kleuren geel en paars. Dat kon allemaal hier op deze site die hiervoor een prachtige ontwerptool ter beschikking stellen. Daar kon ik alles in kwijt wat ik maar wilde. Ik kon niet wachten op de verhuizing zoveel zin had ik om die kaarten te versturen.

Levering

De levering was ruim op tijd en helemaal wat ik ervan verwacht had. Mooie kwaliteit kaarten, nog mooier dan ik had verwacht. En toen versturen. Spannend! De reacties waren echt enorm positief. Echt super gaaf. Echt een prima site dit waar je lekker creatief kunt zijn. Erg blij mee!