Geboortekaartjes ontwerpen maakt het speciaal

Geboortekaartjes ontwerpen geheel naar eigen smaak? Dat kan en hiervoor verwijs ik je naar de website, kissgeboortekaartjes.nl. Deze enorm leuke website biedt vele opties aan om tot de meest bijzondere geboorte aankondiging te komen. Je kunt namelijk dankzij de eenvoudig te bedienen ontwerpmodule het kaartje maken zoals jij dit wilt. Omdat ik een speciaal thema heb voor de babykamer, kon ik in dit thema maar geen geschikt kaartje vinden. Toen ik op deze website kon zien dat ik deze gewoon zelf kan ontwerpen, ben ik direct aan de slag gegaan.

Geboortekaartjes ontwerpen

Geboortekaartjes ontwerpen

Geboortekaartjes ontwerpen werkt zoals ik al zei erg eenvoudig. Toen ik klaar was met mijn ontwerp, heb ik een proefafdruk besteld. Op het moment dat ik deze (gratis) proefafdruk in huis had, was ik erg verbaasd over de uitstekende kwaliteit van het papier en de perfecte afdruk. Gelukkig was mijn man ook erg tevreden over het ontwerp. Al onze vrienden en familie hebben wij dan ook zeer weten te verrassen met de bijzonder mooie geboorte aankondiging van onze dochter.

Omdat wij zo tevreden zijn met onze aankoop bij dit bedrijf. Wilde ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. Dit blog staat vol met aan te raden adressen en daar mag deze niet op ontbreken.