Fysiotherapeut Nootdorp van hoge kwaliteit

1 min read
fysiotherapeut Nootdorp

Deze fysiotherapeut Nootdorp is een hele goede fysiotherapeut met mensen vol ervaring en kennis over het menselijke lichaam. Ze hebben door de jaren heen veel situaties leren kennen en hebben daarom ook vaak herkenbare situaties die ze herkennen. Zo hebben ze vaak al behandelingen klaarstaan voor je wat er ook voor zorgt dat het sneller verholpen is, omdat ze weten waar ze op moeten letten en wat ze precies moeten doen. Zo wordt de behandeling ook beter.

Shockwave therapie bij fysiotherapeut Nootdorp

fysiotherapeut Nootdorp

Shockwave therapie is een hele goede manier voor het draagbaar maken van chronische klachten, maar ook bij verkalking. Door de shockwave therapie worden de spieren gestimuleerd, waardoor er meer bloed naar toe stroomt. Zo haalt het verse bloed de kalkvorming in de spieren weg en heb je een stuk minder last van de chronische pijn. Dus door het stimuleren stroomt er meer bloed wat resulteert in minder pijn. Dit doen ze met een speciaal massage apparaat. 

Statera Fysio

Bij Statera Fysio hebben ze alles wat je zoekt in een fysio. Ze hebben grote namen al mogen helpen met het zo snel mogelijk herstellen. Hier zijn ze heel trots op en ze helpen deze mensen graag.