Fysiopraktijk Brunssum

Opzoek naar een goede fysiopraktijk rondom Brunssum? Kom dan eens langs bij Rugcentrum Parkstad. Zij kunnen u de nodige tijd en aandacht geven waardoor het stukje rijden het zeker waard is!

Lees hier meer over de fysiopraktijk rondom Brunssum

Fysiopraktijk Rugcentrum Parkstad heeft een vrij duidelijke werkwijze waar veel patiënten tevreden mee zijn. Hierdoor komen er ook mensen die verder van de praktijk af wonen naar ons toe. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee, wij streven er dan ook naar om iedere patiënt zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen bij het proces. Dat proces verdelen wij in 3 stappen. Meer weten? Neem dan even een kijkje op onze site of neem dan nu contact op met Rugcentrum Parkstad.

Lees hier meer over ervaringen met fysiopraktijk Rugcentrum Parkstad

Fysiopraktijk Rugcentrum Parkstad heeft mij erg goed geholpen bij het verhelpen van mijn knie klachten. Zelf ben ik namelijk al langs vele praktijken geweest, maar mijn klachten werden daar helaas niet verholpen. Deze praktijk is dat wel gelukt, zij hebben eerst met mij gekeken waar het probleem precies zat. En daarna zijn zij met mij actie gaan ondernemen. Inmiddels doe ik de oefeningen zelfstandig thuis, maar voor vragen of hulp kan ik daar altijd nog terecht.