Fixzone voor bedrijven

1 min read
Fixzone

Ben je op zoek naar een goede telefoons zaak in Den Bosch? Dan ben je bij de telefoons zaak Fixzone voor bedrijven aan het juiste adres. Zij begrijpen het namelijk als geen ander dat je als ondernemer altijd alone en bereikbaar moet zijn. 

De voordelen van Fizone voor bedrijven 

De monteur svna Fixozn hebben inmidels al meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van telefoons en andere elektronische apparaten. Door deze vele ervaring en kennis kunnen zij een erg snelle telefoon reparatie service aanbieden en leveren zij de beste kwaliteit. Je ontvangt als zakelijke klant een zeer uitgebreide service waarbij je ook korting ontvangt wanneer je meerdere malen je telefoon bij deze telefoons zaak laat repareren. Voor de reacties die zij uitvoeren worden hoogwaardige kwaliteits onderdelen gebruikt waardoor zij garant staan voor de kwaliteit en jou daarom ook 90 dagen garantie geven op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. 

Een heldere uitleg voor de reparatie van start gaat 

Je kunt deze telefoons zaak binnen lopen voordat je van te voren een afspraak het   ingepland. in de winkel zul je dan door een van de monteurs vriendelijk en uitgebreid worden geholpen. Doordat de reactie van start gaat zul je helder uitleg krijgen over de kosten van de reparatie en wat er met de telefoon zal gaan gebeuren. De voorgaande klanten zijn daarom ook erg tevreden over de kwaliteit en de service den dit is terug te vinden in de positieve reviews die zij achterlaten.