Een zit sta werkplek voor minder klachten

1 min read

Normaliter zit je ongeveer een uur of acht op kantoor. Wanneer jij continu zit, dan zul je merken dat je klachten in je rug gaat krijgen. Met een zit sta werkplek hoef jij je hier minder zorgen om te maken. Het belangrijkste van dit bureau is dat jij kunt staan indien gewenst. Hierdoor zullen de klachten in je knieën en rug verminderen. Maar welk bureau geeft nu eenmaal de juiste comfort aan het lichaam? Neem sowieso eens een kijkje op de website van dekantoorinrichter.com voor het complete aanbod!

Onze zit sta werkplek is perfect

Ook ik wilde maar al te graag een nieuw bureau hebben die aan mijn lichaam past. Geregeld had ik last van mijn rug en daar baalde ik behoorlijk van. Hierdoor heb ik er voor een paar weken terug voor gekozen om een nieuw bureau en stoel te zoeken. Al snel kwam ik tot de conclusie dat je met een zit sta werkplek veel meer kunt bereiken. De kosten die zij hiervoor hanteren is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de snelheid waarin zij te werk gaan.

Dit heb je misschien gemist