Een badlaken met naam

Ik vind een badlaken met naam een heel leuk cadeau. Eigenlijk maak je hier gewoon iedereen wel blij mee. Wie vindt een strandlaken met daarop zijn eigen naam nu niet leuk? Ik geef zo’n badlaken wel eens als cadeau op een verjaardag, maar ik vind het ook leuk als kraamcadeau of om te geven als er iemand geslaagd is. Het is leuk dat de keus zo groot is. Voor een jongen kies ik weer een heel ander badlaken dan voor een meisje.

Goede kwaliteit

Als ik een cadeau geef wil ik wel graag dat het lang mooi blijft. Bij deze badlakens is dat zeker het geval. De kwaliteit is altijd erg goed. Het is ook leuk dat je veel keus hebt. Ik kan zelf aangeven of ik de naam heel groot of juist heel klein op het badlaken wil. Ik kijk dan altijd naar de persoon voor wie ik het bestel. Als ik voor mezelf een strandlaken met mijn naam er op koop doe ik de naam altijd zo groot mogelijk. Ik heb er al een aantal gekocht en ik merk dat ze lang mooi blijven. Ook na een aantal keren wassen zien ze er nog uit als nieuw.