Dankzij verhuisservice in Rotterdam geen verhuis-stress

Ik ben laatst gaan samenwonen met mijn vriend, dus zocht ik een verhuisservice in Rotterdam die ons daarmee zou kunnen helpen. We moesten namelijk niet alleen spullen van twee huizen verhuizen, maar ook van een opslagruimte en onze ouders! Toch wilden we het zo efficiënt mogelijk aanpakken, dus hebben we de hulp ingeschakeld van Hogenhout Verhuizingen. 

Goede planning en binnen no-time was alles al verhuisd!

Aangezien we onze spullen van allerlei verschillende plekken in Rotterdam moesten verhuizen naar ons nieuwe stekje, moesten we van tevoren een goede planning maken. Gelukkig hielp de verhuisservice in Rotterdam ons om alles snel en efficiënt aan te pakken, zodat we niet onnodig veel tijd kwijt zouden zijn aan heen en weer rijden. Ook kregen we hulp bij het inpakken van onze spullen en werd de piano die eerst bij mijn ouders stond, meeverhuisd naar ons nieuwe huis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het in het begin niet zo zag zitten allemaal, maar achteraf viel het echt mee. Ik kan echt iedereen aanraden om ook Hogenhout Verhuizingen in te schakelen als je last van verhuis-stress hebt, want met deze hulp ben je echt binnen no-time klaar en zit je voor je het weet in je nieuwe huisje!