Bel het ontstoppingsbedrijf Hilversum

keuken-afvoer

Problemen met de riolering, bel het ontstoppingsbedrijf Hilversum. Voordeel is dat je hier 24/7 de spoedservice kan bereiken, voor wanneer er echt een loodgieter nodig is. Wij hebben hier al gebruik van moeten maken, toen wij na een heerlijk weekendje weg weer thuis kwamen. Het weekendje weg was lekker, alleen het thuiskomen niet zo. Want tijdens ons uitje was de leiding in de keuken gesprongen en hierdoor is al het water de keuken en de woonkamer ingelopen. Toen wij naar binnen wilden lopen zagen wij het water al staan. Meteen naar de Afvoerexpert gebeld en binnen een uur stond er al een loodgieter op de stoep.

Snel geholpen door het ontstoppingsbedrijf Hilversum

Meteen nadat wij hadden gebeld naar dit bedrijf stond er al een loodgieter op de stoep en is aan de slag gegaan. De leiding die was gesprongen werd meteen vervangen en het overtollige water opgezogen. Helaas was door dit water veel keuken kasten ontzet en daarvoor moesten wij e verzekering inschakelen. Maar door de snelle hulp van de Afvoerexpert is erger voorkomen.

De Afvoerexpert heeft veel diensten die zij kunnen leveren. Denk hierbij aan afvoer ontstoppen of aanleggen. Riool ontstoppen en aanleggen en ook lekkages opsporen.