Bedrijfsuitje nog leuker dankzij de glitterjurkjes

1 min read

Al vele jaren werk ik bij een marketingbureau. Het marketingbureau loopt goed en het is er erg gezellig. Ik kan me in principe geen betere gelijkwaardige werkomgeving voorstellen. De activiteiten die we buiten het werk doen, zijn ook erg leuk. Het geeft ook weer motivatie om door te gaan als een sterk team. Zo gaan we elk jaar standaard naar de Toppers toe. Een concert in de Arena wat populair is al bedrijfsuitje. Om het bedrijfsuitje nog leuker te maken, kocht ik twee glitterjurkjes. Een voor mij en een voor mijn vriendin wat tevens ook mijn collega is.

‘’Ik kocht de glitterjurkjes op Lucasafashion’’

Lucasa Fashion

De glitterjurkjes kocht ik op de site Lucasafashion. Op de site had ik al wel eens eerder wat besteld. Ik ervaar de site al mooi en overzichtelijk. De site heeft een leuk aanbod en de service is prima. Zo had ik de twee glitterjurkjes die ik tegenkwam besteld, en ontving ik ze de volgende dag al! Nu het alleen nog even afwachten is op het concert van de Toppers, weet ik zeker dat ik en mijn collega er goed gekleed heen gaan!